ACCURA® digitális gázpalack menedzsment

Könnyebb ellenőrzést, nagyobb hatékonyságot és több megtakarítást jelent a vállalkozása számára

Könnyebb ellenőrzést, nagyobb hatékonyságot és több megtakarítást jelent a vállalkozása számára
Az ACCURA® egy újszerű gázpalack menedzsment eszköz. Könnyen használható, biztonságos, felhő alapú szolgáltatás, melynek használatával nyomon követheti és kezelheti a telephelyén lévő Linde palackokat.

Hogyan működik:
Minden alkalommal, amikor palackot szállítunk vagy cserélünk, a palackmozgást rögzítjük és feltöltjük az ACCURA felhőbe. Ön szintén nyomon követheti telephelyén a belső palackmozgásokat, a megfelelő okostelefon applikáció használatával. Az ACCURA® használatával hozzáférhet az információkhoz okostelefon vagy egy általános webböngésző használatával.

Az ACCURA® segítségével:

    - Nyilvántarthatja és optimalizálhatja palackkészletét
    - Nyomon követheti a palackmozgási előzményeket
    - Megtalálhatja az “elveszett” palackokat
    - Elemezheti a palackhasználatot és a palackforgási sémákat
    - Megrendelheti a palackokat, ha a raktárkészlet kifogyóban van
    - Kicserélheti a lejárati idejükhöz közeledő palackokat

Ez az intelligens készletkezelés számos előnyhöz juttatja vállalkozását:
    - Fokozott hatékonyság
    - Megnövelt biztonság
    - Költség megtakarítás
    - Jobb minőség és nyomonkövethetőség

Az ACCURA® egy prémium szolgáltatás, amely az európai partnerekkel való, több mint egy évtizedes szoros együttműködés tapasztalatán alapul, beleértve a vezető német gépjárműgyártókat, a nagy holland olaj- és gázipari vállalatokat, valamint a skandináv egészségügyi szolgáltatókat.
Amennyiben több információt szeretne, kérjük forduljon értékesítési munkatársainkhoz.
 

 • Általános információk

  Tud-e segíteni az ACCURA® abban, hogy nyomonkövethessem az összes biztonsági besorolású palackot a telephelyemen, hogy az megfeleljen a hatósági előírásoknak is?
  Igen. Az ACCURA® segítségével gyorsan megkeresheti és kimutatást készíthet az olyan palackokról, amelyek egy adott biztonsági vagy veszélyességi osztályba vannak sorolva. Az ACCURA® biztosítja a gyors nyomon követést és a minőségellenőrzést, így az ellenőröknek és a hatóságoknak is megfelelő információkat tud nyújtani.

  Módosíthatom vagy megváltoztathatom az ACCURA® fiókomat, amit létrehoztak számomra?
  Igen. Könnyen módosíthatja a belső beállításokat vagy adaptálhatja azokat az ACCURA® funkciókat, amelyeket az egyes felhasználók változó üzleti igényeihez hoztak létre. Például módosíthatja a felhasználókat, a felhasználók jogosultságait, a végfelhasználói profilokat, a végfelhasználói jogokat és a palackok elhelyezkedését. A Linde igény szerint módosíthatja a felhasználó fiók beállításait is.

  Futtathatom a mobil alkalmazást saját eszközömön is?
  Igen. Letöltheti az ACCURA® mobil applikációt és futtahatja bármely eszközzel a megfelelő operációs rendszer alkalmazásával. Kérjük, vegye figyelembe a vállalatánál érvényes adatvédelmi, illetve a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályokat mielőtt az applikációt telepíti a mobil eszközére.

  Láthatom, hogy egy palack mennyi ideig van egy helyen?
  Igen. Ezt az információt minden palackról megtalálja az ACCURA® “Riport” (napok száma) funkcióját használva az interneten keresztül vagy az okostelefonján.

  Láthatom, hogy ki szkennelte a palackokat miután létrehoztam a fiókomat?
  Igen. Betekinthet az egyéni végfelhasználói profilokba. A rendszergazdai jogosultsággal rendelkező felhasználók figyelemmel kísérhetik a részletes felhasználói előzményeket.

  Shadow
 • Az alkalmazás használatának megkezdése

  1. Használhatom az ACCURA® szolgáltatást offline?
  Igen. Használhatja az ACCURA ®-t offline módban, amennyiben a mobileszköz nem csatlakozik az internethez vagy nincs WiFi kapcsolat. Amikor újra bejelentkezik az ACCURA ® portálra a rendszer az összes beszkennelt információt szinkronizálja a felhőben lévő adatokkal.

  2. Be kell szkennelnem a palackokat?
  Nem kell a palackokat ki/be szkennelnie amikor azokat a Linde kiszállítja vagy felveszi az Ön telephelyén, mivel azokat automatikus hozzáadják, illetve levonják az ACCURA ® készletéről. Azonban, amennyiben Ön különböző palacktárolási helyszíneket hozott létre az ACCURA ® fiókján belül és szeretné a palackokat a különböző helyszínek között áthelyezni, akkor saját magának kell azokat átvezetni. Ehhez használhatja az okostelefon alkalmazást vagy az internetes felületet.

  3. Az ACCURA® kapcsolódik a számlázási rendszeremhez?
  Az ACCURA ® lehetővé teszi, hogy akár a több telephelyen lévő palackjait is nyilvántartsa és a palackmozgásokat kezelje, ezzel csökkenti az adminisztrációt és segítséget nyújt a költségek belső felosztásában, de közvetlenül nem kapcsolódik a számlázási rendszerhez.

  4. Hogyan segíthet az ACCURA® abban, hogy ne használjam a gázpalackokat azok lejárati idején túl?
  Amikor beállítja az ACCURA ® fiókját, akkor azt is be kell állítania, hogy a rendszer automatikusan figyelmeztetéseket küldjön a lejáró gázokról és gázkeverékekről. Egyszerűen meghatározza azokat a gázokat és időpontokat, amelyekről és amikor értesítést szeretne kapni. A lejárati idejükhöz közeledő palackokat megkeresheti vagy készíthet egy kimutatást, amely tartalmaz minden ilyen palackot és azok helyét.

  5. Hogyan használhatom az ACCURA®-t a palackok gyorsabb megtalálása érdekében a termék visszahívása esetén?
  Az ACCURA ® lehetővé teszi, hogy gyorsan és távolról megkeresse az egyidejűleg a létesítményeiben lévő összes palackot. Ez sokkal gyorsabb, mint manuálisan megkeresni a különböző palackokat, és segít minimálisra csökkenteni a visszahívás és a palackok visszaszállítása között eltelt időt.

  6. Hogyan tudom letölteni az applikációt az okostelefonra?
  Az ACCURA ®-t használhatja számítógépen és mobil eszközön is. A mobil alkalmazáshoz le kell töltenie az ACCURA applikációt az Apple App Store vagy a Google Play áruházból.

  7. Hogyan tudom a telephelyeket és az üzemeket beállítani az ACCURA® rendszerben?
  Az ACCURA ® egy könnyen használható rendszer. Gyorsan és könnyen kezelheti vele a palackjait az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Például használhatja annak meghatározására, hogy a telephelyein és az azon belül lévő üzemeiben hol használja a palackok. Amikor a palackok helye meghatározásra került, elkezdheti az ACCURA-ban a palackok áthelyezését a központi raktárból azok tényleges felhasználási helyére, így követheti az egyes üzemek tényleges gázfelhasználását. Amennyiben bármilyen további segítségre van szüksége a Linde szakemberei készséggel segítenek az ACCURA fiók létrehozásában és kezelésében.

  8. Hogyan használhatom az ACCURA®-t a számítógépemen?
  A teljes ACCURA ® szolgáltatás web alapú, így mindössze egy böngészőre van szüksége és közvetlenül beléphet az ACCURA ® rendszerbe a felhőn keresztül. A Linde felhasználói nevet és jelszót biztosít, mind az általános felhasználóknak, mind a rendszergazdáknak.

  9. Hogyan nézhetem meg az adatokat és tölthetem le a kimutatásokat?
  Az adatokat közvetlenül az ACCURA ® portálon nézheti meg a “Riportok” részben és a szükséges kimutatásokat is innen töltheti le.

  10. Hogyan működik az ACCURA®?
  Minden Linde palack rendelkezik vonalkóddal, amely részletes információt tartalmaz a palackról és a benne lévő gázról. Minden alkalommal, amikor a Linde egy új palackot szállít, vagy palackot cserél, illetve egy visszaküldött palackot bevételez, a palackmozgásokat rögzíti és feltölti az ACCURA ® rendszerbe. Hasonlóképpen nyomonkövethető a belső palackmozgás is egy okostelefonra letölthető alkalmazás használatával, amely a palack vonalkódját a telefon kamerájával be tudja olvasni. Ez az információ is automatikusan felkerül az ACCURA ® felhőbe, ez azt jelenti, hogy mindig hozzáférhet a palackokról meglévő legfrissebb, legpontosabb információkhoz, amelyet megtekinthet vagy letölthet az ACCURA okostelefon alkalmazással, vagy egy általános webböngészőn keresztül.


  Shadow
 • Az ACCURA® használata

  1. Az ACCURA® használataMilyen gyorsan frissülnek az adatok az ACCURA®-ban?
  Az ACCURA ® egy felhő alapú szolgáltatás, amely zökkenőmentesen működik az összes mobileszközön és az interneten keresztül is. A rendszerben a változások olyan gyorsan frissülnek, mint amit az internet szolgáltatása lehetővé tesz – mindössze egy működő internet kapcsolatra van szüksége.

  2. Hány felhasználó használhatja az ACCURA®-t?
  Az ACCURA ® korlátlan számú felhasználó hozzáférését biztosítja. A részletekkel kapcsolatban kérjük forduljon a helyi értékesítési képviselőjéhez.

  3. Én vagyok a felelős azért, hogy egyes osztályok munkatársai soha ne fogyjanak ki bizonyos gázokból. Tud nekem az ACCURA® ebben segíteni?
  Igen. Az ACCURA® lehetővé teszi minden osztály teljes palackkészletének meghatározását. Ha beállítja ezt az opciót, akkor a “Rendelési figyelmeztetések és segítség” funkció értesítést és figyelmeztetést küld, amikor a készlet szintje lecsökken. Ezután az ACCURA® automatikusan elkészíti az utánrendelést, így mindössze annyit kell tennie, hogy megerősíti azt. Az egyes palackok állapotát is megadhatja, így mindig tudni fogja, hogy mely palackok vannak teli, melyek üresek, illetve melyek vannak használatban1.
        1Azokban az országokban érhető el ez a funkció, ahol Linde webáruház működik.

  4. Van-e különbség a mobil applikációban, illetve az interneten keresztül elérhető riportok között?
  Igen. A mobil applikáció csak alapvető információkat tartalmaz, mint például a palackok helyének vagy fajtájának meghatározása. A web portálon keresztül szélesebb körű és részletesebb információkat tartalmazó jelentések is lekérhetők. Az ACCURA ® portál segítségével számos kimutatást készíthet, amelyek lehetővé teszik a palackok egyedi nyomon követését a különböző telephelyeken, illetve a különböző gyártási folyamatoknál – és ezt a teljes ellátási láncban biztosított. Ezek magukban foglalják az általános riportokat, melyek részletesen kimutatják, hogy ki szállította a palackot és mikor, illetve, a részletes jelentéseket azok felhasználásáról és teljesítményéről, ezek az információk a képernyőn megjeleníthetők és táblázatos formában is letölthetők.

  5. Cégünk megköveteli, hogy bizonyos gázok tejes mértékben nyomon követhetők legyenek a szállítótól a helyszínen történő felhasználásig. Tud az ACCURA® segíteni ennek a követelménynek a kielégítésében?
  Igen. A vállalat szervezeti struktúráját tükrözheti az ACCURA ® rendszerben azáltal, hogy teljes mértékben nyomon tud követni minden palackot és gázfajtát, és minden egyes palackmozgás ellenőrizhető nyomot is hagy maga után.

  6. Milyen előnyökkel jár az ACCURA®?
  Az ACCURA® segítségével hatékonyabban és biztonságosabban dolgozhat, csökkentheti a költségeket, javíthatja a minőséget és nyomon követheti a palackokat. Például az ACCURA® kimutatások segítenek nyilvántartani és optimalizálni a palackkészletet, nyomon követni a palackmozgásokat és megtalálni az “elveszett” palackokat. Ezen kívül az ACCURA® lehetővé teszi a palack használati és forgási minták elemzését, annak érdekében, hogy láthatóvá váljon, hogy mely palackok nem forognak olyan gyorsan, mint ahogy az elvárható lenne, ezáltal elkerülhetők a felesleges költségek. Mivel a rendszer web alapú, ezért utánrendeléseket adhat fel a palackokra az interneten kerszetül1, amikor a készlet kifogyóban van, illetve áthelyezheti azokat a palackokat, amelyek a lejárati idejükhöz közelednek. Biztonsági figyelmeztetést is kérhet arra vonatkozóan, hogy jelezzen, amikor a palackot vissza kell hívni vagy ki kell cserélni.
        1Available to Linde online account holders in regions where Linde has a web-shop.

  7. Milyen költségekkel jár az ACCURA®?
  Az ACCURA regisztrációhoz egyszeri belépési díjat és havi előfizetési díjat kell fizetnie, amely a rendszerben lévő palackok számától függ. Az előfizetési díj attól is függ, hogy az ACCURA® Connect vagy az ACCURA® Total Cylinder Management (TCM) opciót választotta.
  Azonban általában ezeket a díjakat ellensúlyozzák azok a költségek, amelyeket megtakaríthat a palackok hatékonyabb kezelésével.
  Nézzen utána a részleteknek, vagy érdeklődjön munkatársainknál, hogy hogyan tud az ACCURA®-val költségeket megtakarítani.

  Shadow
 • Biztonság és ellátás

  1. Mi történik, ha egy palacknak nincs vonalkódja?
  Nagyon valószínűtlen, hogy a Linde vonalkód nélküli palackot szállít. Ha azonban a vonalkód mégis hiányzik, akkor a palackot manuálisan viheti be a rendszerbe a palackon lévő sorszám beírásával. Attól függően, hogy a palack mikor volt utoljára szkennelve, előfordulhat, hogy segítséget kell kérni a Linde munkatársától. A Linde azonnal megszünteti ezt a problémát, amint a palackot visszaszállították.

  2. Mi történik, ha nem tudom a palackot beszkennelni a rendszerbe?
  Az egyedi palackazonosítási szolgáltatás keretében a Linde automatikusan rögzíti azokat a palackokat, amelyeket kiszállít, illetve amelyeket átvesz az Ön telephelyén. Ezért az ACCURA ® fiók mindig az aktuális, naprakész állapotot mutatja. Azonban, ha Ön a palackokat üzemein vagy telephelyein belül áthelyezi, anélkül, hogy szkennelné azokat, akkor nem tudja az ACCURA ® minden funkcióját kihasználni.

  3. Mi történik, ha egy Linde palackot egy másik Linde vevőhöz, például egy vállalkozóhoz szkennelek be?
  Az ACCURA ® továbbra is nyomon követi a palack mozgását a telephelyén, de amikor a palack visszakerül a Lindéhez, az eredeti vevői fiókhoz lesz rögzítve.

  4. Mi történik, ha egy Linde palackot egy másik Linde vevőhöz, például egy vállalkozóhoz szkennelek be?
  Az ACCURA ® továbbra is nyomon követi a palack mozgását a telephelyén, de amikor a palack Az ACCURA ® egy innovatív, könnyen használható szolgáltatás, amely segít Önnek hatékonyabban kezelni a palackokat. Lehetővé teszi a palackok egyedi nyomon követését az Ön telephelyén minden tárolási és felhasználási ponton. Ezt a valós idejű információt felhasználhatja a palackállomány nyilvántartására, a palackmozgások nyomon követésére, a palack használat és forgási minta elemzéséhez, az “elveszett” palackok megkereséséhez, valamint különböző minőségi és biztonsági figyelmeztetések beállításához.
  Az ACCURA ® egy biztonságos, felhő alapú szolgáltatás, beépített online rendelési funkcióval1, így utánrendeléseket adhat le, amikor a készlet kezd kifogyni, és palackokat cserélhet, ha azok a lejárati idejükhöz közelednek.
  Összefoglalva, az ACCURA ® egy intelligens készletnyilvántartási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy növeljük a palackok feletti ellenőrzésünket, optimalizáljuk a palackkészletet, csökkentsük a veszteséget, növeljük a biztonságot és biztosítsuk a nyomon követhetőséget. Mindez idő- és költségmegtakarítást jelent. visszakerül a Lindéhez, az eredeti vevői fiókhoz lesz rögzítve.
      1Azokban az országokban érhető el ez a funkció, ahol Linde webáruház működik.

  5. Mi a különbség az ACCURA® Connect és az ACCURA® Total Cylinder Management (TCM) között?
  ACCURA® Connect információt nyújt a palackállományról és a palackok mozgásáról. Támogatja az aktív, lejárati és visszahívási értesítéseket, valamint az online rendelést1. Az ACCURA® Total Cylinder Management kiegészíti a Connect kínálatát egy palackkezelési szolgáltatással (ezzel több helyszínen is lehet a palackokat szkennelni), készletezési funkcióval a raktárkészletek ellenőrzéséhez és a palackok állapotának riportálásához úgy, mint a napi palackkészlet, a palackok jelenlegi helye, a lassan mozgó palackok, a palack forg
      1Azokban az országokban érhető el ez a funkció, ahol Linde webáruház működik. 

  Shadow
 • Hibaelhárítás

  1. Milyen eszközökön működik a mobil alkalmazás?
  Az ACCURA ® minden Apple mobil eszközön működik (okostelefon, tablet stb.), amelyik iOS8 vagy annál újabb szoftverrel rendelkezik és azokon az Android eszközökön, amelyek Android 5.0 vagy újabb szoftverrel rendelkeznek. Az asztali változat minden modern webböngészővel működik.

  2. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam?
  Minden alkalommal, amikor belép az ACCURA ® rendszerbe meg kell adnia a jelszavát. A bejelentkezési képernyőn egy link látható a jelszó visszaállításához. Amennyiben nem emlékszik a jelszavára, egyszerűen kattintson erre a linkre és kap majd egy emailt, ami lehetővé teszi a jelszó gyors és egyszerű visszaállítását.

  3. Kihez fordulhatok probléma esetén?
  Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a szokásos csatornákon keresztül, például telefonon vagy emailben.

  4. Miért nem mutat az ACCURA® semmilyen információt arról a palackról, amelyet éppen beszkenneltem?
  Ennek számos oka lehet. Előfordulhat, hogy olyan palackot próbál beszkennelni, amelyet nem a Linde szállított. Lehet, hogy a palackon lévő vonalkód megsérült vagy a mobil eszköz kamerája nem működik megfelelően. Próbálja meg beírni a vonalkódot manuálisan vagy segítségért vegye fel a kapcsolatot a Linde képviselőjével.

  5. Miért kell az ACCURA rendszerbe minden részleget felvenni?
  Amennyiben létrehoz egy struktúrát, amely tartalmazza a telephelyeket és a termelő egységeket, akkor nagyon könnyű lesz elvégezni az elemzéseket, nyomon követni a palackmozgásokat és kimutatásokat készíteni külön, minden helyszínre vonatkozóan. Attól függően, hogy a helyszínek hogyan lettek konfigurálva és definiálva, a különböző részlegek költségei is elkülöníthetők, még a külső partnereké és az alvállalkozóké is.

  Shadow

Kérdése van? Gázt vagy eszközöket szeretne rendelni a Lindétől?