Kérdések & Megrendelés

Kérdése van? Gázt vagy eszközöket szeretne rendelni a Lindétől? Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailban, illetve keresse az Önhöz legközelebbi értékesítési partnerünket.

Hívjon minket

Amennyiben palackozott vagy cseppfolyós gázt, illetve eszközöket szeretne rendelni, hívjon minket a  +36 80 955 970 -es telefonszámon, vagy írjon emailt az alábbi elérhetőségek egyikére:

Megrendeléssel kapcsolatos kérdés: rendeles.repcelak@linde.com, rendeles.budapest@linde.com, rendeles.dunaujvaros@linde.com, rendeles.miskolc@linde.com

Vevői adatok változása: sbo.hu@linde.com

Számla reklamáció: vevoszolgalat.hu@linde.com

Hívjon minket

*Amennyiben rendelést szeretne leadni, kérjük győződjön meg róla, hogy nincs semmilyen korlátozás (gyalogos zóna, várakozási tilalom, engedélyhez kötött behajtás), ami nehézséget okozhat a szállítás során.

Rendeljen online

A palackozott ipari gázok széles választéka áll rendelkezésre az online megrendelésekhez. Egyszerűen jelentkezzen be az online áruházunkba, tegyen termékeket a kosarába, adja meg a szállítási címet és küldje el megrendelését. * Felhívjuk figyelmét, hogy az online megrendelések jelenleg csak átutalással fizethetők (a készpénzes és a hitelkártyás fizetés jelenleg nem támogatott).

Vásároljon most!

Worker with forklift, Cylinder handling


Keresse meg az Önhöz legközelebbi lerakatunkat

Keresse meg országszerte közel 100 értékesítési partnerünk közül az Önhöz legközelebbi lerakatunkat, ahol átveheti a megrendelt termékeket, vagy leadhatja rendelését. Az ipari gázok széles skáláját kínáljuk Önöknek, többek között hegesztési gázokat, ballongázt, valamint gázeszközöket és védőeszközöket.


Az Önhöz legközelebbi lerakat