Graphic image of the Earth, where most land mass, other than America has been replaced with a blue electronics circuit board. Blue hue.

Elektronikai ipar

Az elektronikai piac - félvezetőgyártás, kijelzőgyártás, napelemek és LED gyártás számára szükséges gázok vezető iparági beszállítója

Félvezetőgyártás

A Linde a világ félvezető gyártóinak technológiai partnere. Az elektronikai ipar számára készített speciális gázok és cseppfolyós megoldások széles skáláját kínáljuk -  globális ellátási láncunkkal támogatva, kiváló minőségű, szigorúan ellenőrzött, konzisztens, megbízható és fenntarthatóbb félvezető gyártási folyamatokat biztosít az Ön számára.


A félvezető gyártás számára kínált termékeink a következők: Cseppfolyós gázok: Argon, szén-dioxid, hélium, hidrogén, nitrogén, oxigén.


Leggyakoribb speciális gázok a félvezetőipar számára: Nitrogén-trifluorid, volfrám-hexafluorid, hidrogén-klorid, ammónia, diszilán, germán, nagytisztaságú szén-dioxid, dinitrogén-oxid.

Display-gyártás

A síkképernyős kijelzők gyártásához többféle kiszerelésben is elérhető teljes gázkínálat mellett, egyedi és értékes műszaki megoldásokat és kulcsrakész projekteket is kínálunk, amelyek segítenek ügyfeleinknek környezeti céljaik és költséghatékonysági célkitűzéseik elérésében.


A Linde által kínált termékek a kijelzőgyártók számára


•    Költséghatékony cseppfolyós gázellátás, beleértve a helyszíni SPECTRA-N™ nagytisztaságú nitrogén generátorokat is, amelyek a kijelzőgyártók számára szükséges nagy mennyiségű ultra-tiszta nitrogén legköltséghatékonyabb és legmegbízhatóbb ellátási módját nyújtják.Az 1ppb alatti tisztaságú gázokkal, a SPECTRA-N generátorok a hagyományos generátorokkal összevetve kevesebb energiát fogyasztanak, továbbá kiváló szabályozhatósági képességük révén megfelelnek a létesítmény felfuttatási igényeknek is.
•    Kifejezetten az elektronikai ipar számára kialakított széleskörű termékpaletta és globális ellátási lánc a kijelzőipar számára
•    Új nagytisztaságú dinitrogén-oxid (N2O) létesítmények Kínában, Tajvanon és Koreában az újgenerációs kijelzőtechnológia támogatásához
•    Helyszínen elhelyezett Generation-F® fluor generátorok, kamratisztításhoz, alacsonyabb gyártási környezetterhelés (szénlábnyom), és a problémamentes ellátás biztosítása érdekében, különösen a > Gen 10 gyártóüzemek esetében 


A kijelzőipar számára kínált termékeink:


Cseppfolyós gázok: Argon, szén-dioxid, hélium, hidrogén, nitrogén, oxigén


Különleges gázok az elektronikai ipar számára: Tisztítás (fluor és nitrogén-trifluorid), Ülepítés (ammónia, dinitrogén-oxid és szilán), Adalékolás (diborán és foszfin), Maratás (bór-triklorid, klór, oktafluor-etilén, pentafluor-etán, kén-hexafluorid és tetrafluor-metán), Lézer (fluor/hidrogén, hidrogén-klorid/hidrogén/neon, kripton, neon és xenon).

Napelem gyártás

Értéknövelő integrált gáz- és vegyianyag ellátási megoldások a globális napelemgyártó ipar számára


Linde az alábbiakat kínálja:


•    Az ügyfelek igényeinek megfelelő kibővített termék portfolió, valamint olyan megbízható ellátási lánc, amely képes termékeinket a világ bármely pontjára eljuttatni
•    Komoly gázmérnöki szakértelem és vegyianyag ellátási rendszerek a vevő telephelyén
•   Technológiai fejlesztés támogatása a fotovoltaikus iparágban szerzett több éves know-how és különféle partnerekkel, úgymint berendezés gyártókkal és végfelhasználókkal való együttműködés révén

A kristályos szilícium cellák gyártóinak kínált termékeink:

Cseppfolyós gázok: Argon, hélium, hidrogén, nitrogén, oxigén

Különleges gázok az elektronikai ipar számára: szilán, ammónia, fluor (helyszíni előállítás), kén-hexafluorid, klór, szén-tetrafluorid, arzin és foszfin keverékek.

LED ipar

Az elektronikai ipar számára kínált termékkínálatunk, kiegészítve kulcsrakész globális ellátási lánc megoldásokkal - ezt kínáljuk a nagy LED gyártóüzemek számára. Ezek a helyszíni létesítmények képesek biztosítani a folyamatos, ellenőrzött és rugalmas gázellátást. Szabványosított és moduláris kialakításuknak köszönhetően a maximális költséghatékonyságot és megbízhatóságot biztosítják az Ön számára.


Helyszíni ellátás
•    Helyszíni ammónia tisztítók
•    SPECTRA-N™ on-site nitrogén generátorok
•    On-site nagytisztaságú hidrogén generátorok

Kérdezzen szakértőinktől?