MAHEG elismerés

A Linde a MAHEG Kiemelkedő Együttműködő Partnere címet kapta

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a Magyar Hegesztési Egyesület (MAHEG) a 2020. év Kiemelkedő Együttműködő Partnere kitüntető címet adományozta a Linde Gáz Magyarország Zrt. részére.

A MAHEG nagyra értékeli és megbecsüli a hegesztő közösség szolgálatában, fejlődésének elősegítésében, az Egyesület érdekeinek előmozdításában és az emberi értékek gyarapításában kifejezett kimagasló, példamutató tevékenységet, melynek elismerésére saját díjakat alapított.

A MAHEG által alapított elismerések átadására az egész hegesztő közösséget érintő ünnepélyes eseményen kerül sor, így a XXX. Jubileumi Nemzetközi Hegesztési Online Konferencia keretében „vehette át” vállalatunk a megtisztelő elismerést.

A kitüntető címet a Linde Gáz Magyarország Zrt, a hazai szakemberek, hegesztők, technológusok, szakmérnökök, munkavédelmi szakemberek tudásának fejlesztése, konferenciák, ankétok szakmai és szponzori támogatása, kiadványok megjelenése terén végzett önzetlen tevékenysége elismeréséül kapta.

Az átadáson a Linde méltatásaként az alábbi szavak hangzottak el:
„A Linde Gáz Magyarország Zrt. tevékenysége a gazdaság számos szegmensére kiterjed, az ipar különböző területeitől az egészségügyig. Ezek közül az egyik legjelentősebb iparág a gép- és fémszerkezet gyártás, melynek fő gyártási technológiái a hegesztés és annak rokoneljárásai. Ennek alapján a vállalat már hosszú ideje jelentős fejlesztésekkel, innovációkkal támogatja ezen iparág hazai fejlődést. Kiemelkedő és egyedülálló az a budapesti technológia centrum, ahol immár több, mint 20 éve speciális eszközökkel, kísérletekkel, oktatásokkal segítik a hazai szakemberek, hegesztők, technológusok, szakmérnökök, munkavédelmi szakemberek tudásának fejlesztését. Számos oktatás, továbbképzés helyszíne volt ez az intézmény, sok-sok egyetemi, szakmérnöki diplomaterv és PhD munka kísérleti része készült el itt. A Linde Gáz Magyarország Zrt. hosszú évek óta állandó hirdetője a hazai szakmai folyóiratoknak a Hegesztéstechnikának, az Acélszerkezeteknek, mely támogatással aktívan, anyagilag is hozzájárul a kiadványok megjelenéséhez. A hegesztési szimpóziumok, konferenciák szponzorai között, mint ahogy a jelenlegi online konferencia esetében is, nagyon gyakran megtalálhatjuk, biztosítva ezzel a rendezvények megszervezhetőségét.”

Az online konferenciába bekapcsolódva Hegedüs Ákos vezérigazgató egyrészt megköszönte az Egyesületnek az elismerést mind a vállalat, mind a kollégák nevében, másrészt köszönetet mondott  a Linde munkatársaknak, azért  a fantasztikus együttműködésért és munkáért, amit az elmúlt években végeztek és végeznek.
Elmondta, hogy nagyon büszke arra, hogy a kollégák ezt az elismerést megkapták és biztosította a Magyar Hegesztési Egyesületet arról, hogy a Linde Gáz Magyarország Zrt. a jövőben is minden támogatást megad az Egyesületnek annak érdekében, hogy munkájukat továbbra is magas szakmai színvonalon végezhessék.

Köszönjük az Alkalmazástechnika és a Marketing osztály munkatársainak, akiknek jelentős szerepe van/volt abban, hogy vállalatunk elnyerte ezt a kimagasló elismerést.