SIRHA 2020 Budapest

Élelmiszeripari kiállítás Magyarországon

A Linde Gáz Magyarország Zrt. ebben az évben harmadik alkalommal vett részt a SIRHA Budapest, nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon 2020. február 4. és 6. között, amelyet a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban rendeztek meg.
A Linde Gáz Magyarország Zrt. egy 24 m2 standon mutatkozott be az érdeklődőknek.
Kiállításunkat 4 fő téma köré építettük fel, bemutattuk az újszerű CRYOLINE ® CWI kriogénes fagyasztó alagút modellünket, amely igazán látványos volt és nagyon sok érdeklődőt vonzott a kiállítási standunkra.
Az újszerű fagyasztási technológia mellett a módosított atmoszférás (MAP), más néven a védőgázos csomagolást is bemutattuk a látogatóknak, ehhez egy asztali csomagológépet kaptunk kölcsön egyik vevőnktől, a Dorothy Pack Kft-tól.
Ezen a rendezvényen is bemutattuk látogatóinknak innovatív palackunkat, a digitális kijelzővel felszerelt, 300 baros, könnyű és könnyen mozgatható GENIE ® palackot, amely tetszetős kivitelével és ergonomikus kialakításával egy alapvetően megváltozott gázpalack gyártástechnológiát képvisel.
A kiállítás keretében a Linde webáruházát is népszerűsítettük.
Elmondhatjuk, hogy sikeresen zártuk a rendezvényt, üzleti szempontból is eredményes volt a kiállításon való részvételünk, a három nap alatt számos szerződést készítettünk elő, illetve kötöttünk meg, és nagy mennyiségű nitrogént és szén-dioxidot értékesítettünk.
 
A kiállítási standunkról készült 3D scan felvételt az alábbi linken tekinthető meg: Linde stand - SIRHA 2020