30 éves a Linde Gáz Magyarország Zrt.

1992. márciusában alakult a gázipari cég

A Linde Gáz Magyarország Zrt. az ipari, orvosi és különleges gázok és gázberendezések egyik legnagyobb gyártója hazánkban. Répcelakon, Budapesten, Miskolcon, Kazincbarcikán és Dunaújvárosban rendelkezik gyártókapacitással és töltőüzemmel. Gázait gyakorlatilag minden iparágban, a kereskedelemben, a tudományban és a kutatásban is használják. A vállalat a legmagasabb szintű minőségi és tisztasági előírásoknak megfelelő gázok szállításán túl olyan innovatív megoldásokat kínál, amelyek hatékonyabbá teszik partnerei üzleti tevékenységét. Dolgozóinak száma több mint 400 fő. 2021. évi nettó árbevétele mintegy 84 milliárd forint volt.

A Linde Gáz Magyarország Zrt. 1992-ben, azaz 30 évvel ezelőtt alakult. A vállalatnak számos kihívással kellett szembenéznie, de a magasan képzett szakemberek elhivatottságának köszönhetően töretlen fejlődés és folyamatos innováció jellemzi működését. Az egyre komplexebb, magas hozzáadott értéket képviselő projektek a cég növekedésének motorjai.

Köszönettel tartozunk mindazoknak – munkavállalóknak, beszállítóknak, partnereknek–, akik az elmúlt 30 évben hozzájárultak a vállalat sikeréhez. Számtalan remek üzleti lehetőség áll előttünk, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az elkövetkezendő évek is a további fejlődésről fognak szólni.