Helyszíni megoldások

Műszaki gázok iránt nagyfokú keresletet támasztó vevői számára a Linde Gáz az ECOVAR® szabványos helyszíni megoldás koncepcióra épülő helyszíni ellátást kínálja

Előnyök:
• Gázellátási szerződés
• A rendszer egy szabványos üzemből és tartalék egységből áll
• A rendszer kiépítését, telepítését és üzemeltetését mi végezzük
• Nagyfokú rugalmassággal rendelkező szabványos üzemekből álló portfólió.

A velünk való partnerség előnyei:
• Szabadon összpontosíthat az alapvető üzleti folyamatokra
• Legmodernebb technológia
• Maximálisan megbízható ellátás
• Hosszútávú költséghatékonyság.

Az ECOVAR® ellátórendszerek:

#Gazdaságosak 
Az ECOVAR ® ellátórendszerek szabványosított komponensek köré épülnek, így biztosítva a maximális költséghatékonyságot. A szabványosított kialakítás és méretek fontos szerepet játszanak a helyszíni gázellátó rendszerek tervezésével, építésével, telepítésével, működtetésével és karbantartásával kapcsolatos költségek csökkentésében.
A termelőüzem és tartalék egység optimális kombinációjával az ECOVAR koncepció olyan megoldásokat kínál, amelyek tőkeigénye, működési költségei és közüzemi fogyasztásuk, úgymint energia- és vízfogyasztásuk minimális.
#Variálhatók 
Az ECOVAR ® termékportfólió rendkívül rugalmas. A rendszerek és rendszert alkotó modulok igény szerint kombinálhatók a helyi követelményeknek megfelelő testre szabott megoldások létrehozása céljából.
Az ECOVAR ® rendszerek a rendelkezésre álló hely és a közművek (energia, víz és sűrített levegő) elérhetősége alapján mind beltéri és kültéri létesítményekben történő telepítésre alkalmasak. Az ECOVAR ® üzemek általában szekrényekben, vagy gépállványokra, illetve konténerekben kerülnek felszerelésre, a gyors, problémamentes telepítés/üzembe helyezés és áttelepítés érdekében.

#Megbízhatók 
Az ECOVAR ® rendszerek egy szabványos üzemből és egy tartalék egységből állnak, így biztosítva a folyamatos ellátást egész éven (8760 órán) át.
Az automatikus vezérlőrendszerek követik a kereslet ingadozásait és automatikusan aktiválják a tartalék egységet a termelési csúcsok esetén. A tartalék egység aktiválható az üzem leállítása esetén is.
A megbízható gázellátás biztosítása érdekében a legközelebbi Gáz Központunk mind a termelőüzemet, mind a tartalék egységet rendszeresen monitorozza.
#Környezetbarátak 
Az ECOVAR ® rendszerek jóval környezetbarátabbak a hagyományos ellátási módokkal szemben. A termékszállítás és energiafogyasztás a minimálisra csökkenthető a kívánt gázok helyben történő előállításával.

Kérdése van? Gázt vagy eszközöket szeretne rendelni a Lindétől?