KönyvjelzőAz oldal letöltése pdf formátumbanAz oldal nyomtatásaKapcsolódó oldalakFacebookTwitterYoutubeGoogle
Hydrogenation using oils and fats from Linde
A hidrogénezett olajok zsírsavtartalmát kémiai úton átalakítják, hogy csökkentsék a kettős kötések számát. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a hidrogénezett olajok hosszabb ideig megőrzik minőségüket, és nem avasodnak olyan gyorsan, mint a kezeletlen olajok.

Ezeknek még az olvadáspontjuk is magasabb, ezért ideálisak sütött termékekhez és süteményekhez.

A Linde az étolajgyártás minden területén biztosít megoldásokat a hidrogénezési eljárásokhoz. Az Ön igényeinek megfelelően tervez és működtet on-site üzemeket az Ön telephelyén, vagy igény szerint cseppfolyós hidrogént szállít.


  • Bővebb információkat a linkre kattintva olvashat

  • Atmofry (angol)(PDF 1143 KB)

Kérdése van?

Érdeklődjön az Élelmiszeripari Alkalmazásokkal kapcsolatban

Email küldése



tracking